Radyo MaviFM

radyo mavi fm online canli radyo dinle
Şuan çalan şarkı: OZAN DOGULU ft. ECE SECKiN - Sayin Seyirciler

Radyo MaviFM dinle

2004 yılında kurulan, yayın hayatına 2011 yılında veda eden #MaviFM, 2017 yılında 13. yaşında yine, yeni, yeniden sizlerle!

Bizler hazırız!
Şimdi daha tecrübeli, daha iddialı ve daha da azimliyiz.

Sizler de hazır mısınız? Çünkü içinizdeki sesi #yeniden uyandırmaya geliyoruz!

Türkiye'nin en iyi internet radyosu, #MaviFM geri döndü!

Facebook Timeline’ı Aktif Etmek

Facebook’un yeni tanıttığı timeline arayüzünü 30 ekim gelmeden kullanmak istiyorsanız bir kaç adımda bunu yapabileceksiniz. Bunu yapmak için öncelikle bir uygulama oluşturmanız gerekecek oradan bir kaç ayarlamayla ekranınıza timeline teklifi gelecek.
Yapılacaklar sırasıyla şöyle;
1- Facebook’a giriş yapınız.
2- Developer uygulamasına izin vermeniz gerekecek. Eğer önceden izin verdiyseniz sorun yok ama vermediyseniz arama kutusuna “developer” yazıp uygulamaya izin veriniz.
3- Daha sonra buradan developer sayfasından uygulama oluşturunuz. İsim vs. önemli değil sadece uygulama yaratın yeterli.
4- Uygulamayı başarıyla kurduğunuza emin olun. Uygulamanın ana ekranı gelecek. Ayarlar ıvır zıvır bölümü yani. Buradayken sol menüde “Open Graph” diye link olacak. Bu linke tıklayınız.
5- Buradaki aşağıdaki boşluklardan olacak burada ilkine “read” ikincisinede “book” yazınız.

6- Daha sonra biraz bekleyin bölümler çıkacak sonrada kaydedin ve işlemin sona ermesini bekleyin. O sırada ayrı bir sayfada facebook adresinize girin. Anasayfada size timelinı aktif edip etmeyeceğinizi soracak olan ekran karşılaması lazım. Buradan aktif edip profilinize girdiğinizde aşağıdaki gibi bir profil görmeniz lazım :)




0 yorum:

Yorum Gönder