Radyo MaviFM

radyo mavi fm online canli radyo dinle
Şuan çalan şarkı: OZAN DOGULU ft. ECE SECKiN - Sayin Seyirciler

Radyo MaviFM dinle

2004 yılında kurulan, yayın hayatına 2011 yılında veda eden #MaviFM, 2017 yılında 13. yaşında yine, yeni, yeniden sizlerle!

Bizler hazırız!
Şimdi daha tecrübeli, daha iddialı ve daha da azimliyiz.

Sizler de hazır mısınız? Çünkü içinizdeki sesi #yeniden uyandırmaya geliyoruz!

Türkiye'nin en iyi internet radyosu, #MaviFM geri döndü!

Twitter’da Kimleri Takip Etmek Gerekir?


Twitter’da sizi takip eden (Follower) insanların sayısını arttırmak, Twitter aleminde fark edilmek ve yazdıklarınızın bir çok kişi tarafından okunmasını diliyorsanız sizin de doğru kişileri takip etmeniz (Follow) gerekir.
Twitter’ı aileniz ve arkadaşlarınız gibi yakın tanıdıklarınız ile iletişim kurmak için kullanabilirsiniz. Ancak Twitter’dan tam anlamı ile yararlanmak istiyorsanız tanımadığınız ancak size faydalı olabilecek kişileri de takip etmeniz gerekir. Böylece ilgi duyduğunuz ve merak ettiğiniz bir çok konuda ne kadar çok ve çeşitli bilgiye ne denli kısa sürede ulaştığınıza siz de inanamayacaksınız :) Bu kişilerin yazdıkları Tweet’ler sayesinde dünyada neler olup-bittiğini farklı bir pencereden görebileceksiniz. Eğer Twitter’ı profesyonel işiniz için kullanıyorsanız, Twitter’da sektörünüzdeki liderleri mutlaka takip etmenizi öneririm. Bu sayede onlarla irtibata geçmenin yeni bir fırsatını da yakalamış olursunuz.
Twitter’daki önemli ve takip etmeye değer kullanıcıları kolay bir şekilde bulacağınız bir çok web sitesi vardır. Bunların en iyilerinden bir kaçı:
  • http://wefollow.com/
  • http://www.twellow.com/
  • ve tabii ki Twitter’ın kendi arama motoru http://search.twitter.com/ 
    Wefollow ve Twellow kullanıcıları konulara göre ayırmıştır, bu sayede ilgi duyduğunuz konu ile ilgili en çok takip edilen kişileri bulmanız oldukça rahattır.
    Aşağıda vermiş olduğum siteler ise, sizin takip ettiğiniz kişileri baz alarak, ilginç bulabileceğiniz ve takip etmek isteyebileceğiniz yeni kullanıcılar önermektedir.
    • http://mrtweet.com/
    • http://whoshouldifollow.com/
      Bu sitelere göz atarken kendi Twitter hesabınızı da eklemeyi unutmayın. Bu şekilde insanların sizi bulmasını ve size ulaşmalarını kolaylaştırmış olursunuz. Ayrıca Twitter hesabınızı bu sitelere ekledikten sonra, sizi takip edenlerin (Follower) sayısının arttığını göreceksiniz :)

0 yorum:

Yorum Gönder