Radyo MaviFM

radyo mavi fm online canli radyo dinle
Şuan çalan şarkı: OZAN DOGULU ft. ECE SECKiN - Sayin Seyirciler

Radyo MaviFM dinle

2004 yılında kurulan, yayın hayatına 2011 yılında veda eden #MaviFM, 2017 yılında 13. yaşında yine, yeni, yeniden sizlerle!

Bizler hazırız!
Şimdi daha tecrübeli, daha iddialı ve daha da azimliyiz.

Sizler de hazır mısınız? Çünkü içinizdeki sesi #yeniden uyandırmaya geliyoruz!

Türkiye'nin en iyi internet radyosu, #MaviFM geri döndü!

Twitter’da Kimlerin Sözü Geçiyor?

Twitter’da en etkili insanlar kim? En çok kim okunuyor, en çok kim takip ediliyor, kimlerin Tweet’leri en hızlı şekilde ve en fazla Retweet ediliyor? Yani kısacası Twitter’da en çok “Kimlerin Sözü Geçiyor?” Bu sorunun cevabını bulmak için bir çok kişinin yaptığı şey tabii ki insanların Follower sayılarına bakıp, onları kaç kişinin takip ettiğini baz almak.Aman dikkat! Sayıya bakıp aldanmayın! Twitter otomatik olarak yeni kurulan/açılan hesaplara çeşitli Twitter hesapları önermektedir. Ancak insanlar sistemi kandırmanın her zaman bir yolunu bulabildikleri gibi, kısa zamanda çok yüksek Follower (takipçi) sayılı hesaplar kurabilmektedirler.
Bu sebeple önemli olan bir kullanıcının kaç adet Follower’a sahip olduğu değil, yazdığı Tweet’lerin içeriğinin ne kadar kaliteli olduğu ve en önemlisi bu Tweet’lerin ne kadar Retweet edildiğidir. Yazdığınız Tweet’ler ne kadar ilginç ve değerli olursa o kadar “hızlı ve fazla” diğer kullancılar tarafından da Retweet (tekrar diğer kullanıcıların hesapları üzerinden yayımlanma) edilecektir.
http://retweetist.com/ adresinde en çok Retweet edilen mesajları görebilirsiniz. Göz atmaya değer :)

0 yorum:

Yorum Gönder