Radyo MaviFM

radyo mavi fm online canli radyo dinle
Şuan çalan şarkı: OZAN DOGULU ft. ECE SECKiN - Sayin Seyirciler

Radyo MaviFM dinle

2004 yılında kurulan, yayın hayatına 2011 yılında veda eden #MaviFM, 2017 yılında 13. yaşında yine, yeni, yeniden sizlerle!

Bizler hazırız!
Şimdi daha tecrübeli, daha iddialı ve daha da azimliyiz.

Sizler de hazır mısınız? Çünkü içinizdeki sesi #yeniden uyandırmaya geliyoruz!

Türkiye'nin en iyi internet radyosu, #MaviFM geri döndü!

Facebook Hayran Sayfalarını Canlandırma Yöntemleri

Facebook’u internet alışkanlıklarımızı yıllardır değiştirdiği bir gerçek.Bütün sosyal ağlar bir kenara facebook bir kenara peki diyebilir miyiz? Bana kalırsa diyebiliriz.Facebook’u bu kadar popüler kılan özelliklerden biri ise facebook hayran sayfalarıdır.Artık hemen hemen başımıza gelen her olayın,sanatçıların,dizilerin,sporcuların,firmaların hayran sayfaları mevcut.Aslında kısaca herşeyin bir hayran sayfası var desem abartmış olmam.Düşünsenize bazı hayran sayfalarının aldıkları ziyaret o sayfanın resmi internet sitesinden daha fazla ziyaret alıyorsa nasıl önemli olmasın ki.
elelim hayranlarımızı arttırma yöntemlerine.Bakın nasıl da bilir kişi kesildim hemen bakın bunları bunları yaparsanız size garanti ediyorum ki en az 5000hayran kazanırsınız moduna girdim.Lütfen bu yazımı okurken sizde o moda girmeyin işimiz bir şeylerin garantisini vermek değil, verirsek zaten komik olur.Atalarımızın meşhur bir lafı vardır ”Kelin ilacı olsa kendisine sürer.” diye, eğer bu işin ilacı bende olsaydı 500küsür hayranım olmazdı.
1-Fake hesapların dayanılmaz cazibesi.
Hayran sayfası sayısını arttırmak için kullanılan en ucuz yöntemdir.Sistem en basit olarak şu şekilde işliyor ; Genç bir bayan  veya sanatçı profili açılıyor küçük bir çevre genişletme çalışmasından sonra arkadaşı bol bir profil oluşuyor.Bu arada bu kadar basit anlattığıma bakmayın aslında epey meşakatli bir iştir.Neyse ardından hayran sayfalarına bu profiller yönetici olarak atanır ve tüm arkadaş listesine hayran sayfası önerilir.Ayrıca ara sıra profillerinde o hayran sayfasının bağlantısı paylaşılır.
Peki sizce bu yöntem doğru mudur? Kesinlikle tavsiye etmem.Hedef kitlenize bu şekilde ulaşamazsınız.Önemli olan sadık takipçi kitlenizdir.Elbette katakulle ile de olsa 100.000lerce insanı hayranınız yaptığınız zaman gücünüz tartışılmaz fakat genelde bu tarz sayfalar çoluk çocuğun oyuncağı haline gelmiştir. “Allahını seven beğensin” , “Vatan için ölürüm diyenler” gibi ülkemizin milli,dini duygularını sömüren sayfalar ülkemizde çok rabet görmektedir.Bizim bu tarz fake hesaplarla,duygu sömürmelerle işimiz yok onu kafanızdan çıkartın.Unutmayın,herşeyin doğalı güzeldir!
2-Rakiplerinizi analiz edin.
Yine kendimden örnek vermek istiyorum.Kişisel kendi adıma sahip olduğum bir hayran sayfam var.Peki yaptığım paylaşımlar neler? Genel olarak sosyal medya üzerine diyebiliriz.Dolayısıyla benden daha fazla hayrana sahip olan ve benimle benzer  içerikleri paylaşan isimlerin sayfalarını incelemek yararlı olacaktır.
3-Web Sayfanız ve hayran sayfası entegrasyonu önemlidir.
Bir internet sitesi sahibiyseniz veya işte benim gibi bir derme çatma blogunuz varsa hayran sayfası“like box” sosyal eklentisini mutlaka kullanınız.Bunun dışında siteye ilk girer girmez ziyaretçilerinize hayran sayfamızı beğendiniz mi tarzında bir pencere açılmasını sağlayabilirsiniz.Fakat bu bahsettiğim yönetim ziyaretçiyi sıkmamalı o dengeyi kurmak çok önemlidir.kaliteli içeriği ve günlük hatrı sayılır bir ziyaretçi kitlesi olan internet sayfasının hayran sayfasına olan katkısı oldukça büyüktür.
4-Maddi imkanlarınız dahilinde reklam yapmak.
Aslında pek haz etmediğim bir madde fakat ciddi bir internet girişimi düşünün ve bu girişimin hayran sayfasının hareketlenmesi için hayran sayfaları için reklam verebilirler.Çok uzun uzun bahsetmeyeceğim fakat facebook reklamları ile hedef kitleye ulaşabilir ve hayran sayfanızı canlandırabilirsiniz.Ayrıca facebook reklamları dışında küçük kampanyalar da yapabilirsiniz fakat ne yapabiliriz diyorsanız, artık orası sizin yaratıcılığınıza kalmış.
5-Sabırlı olun ve sayfanızı Güncel tutun.
Belirli bir hayran kitlesine ulaştıktan sonra artık paylaşımlarınıza bir değil iki belki beş dikkat etmelisiniz.Çünkü paylaştığınız bağlantılar ne kadar ilgi çekici ve faydalı ise o kadar çok beğenilir ve paylaşılır bu da yaptığınız işlerin popüleritesini gün be gün arttırır.Bu arada o belirli kitleyi yakalamakta zordur bunun içinde sabır gerektiğini unutmayın.
6-Diğer sosyal ağlarınızın gücünü kullanmak.
Facebook dışında diğer sosyal ağlarda etkin olabilirsiniz.Örneğin Twitter’da çok daha fazla takip ediliyor olabilirsiniz.Burada sizi takip eden kişileri hayran sayfanıza yönlendirebilirsiniz.Diğer aktif olarak kullandığınız sosyal ağlarınız varsa onlarda da bu yöntemi kullanabilirsiniz.
7-Amatör Düşüncelerinizden kaçının.
Hayran sayfanızı canlandırmak için dışardan her gördüğünüzü kesinlikle uygulamayınız.Komik duruma düşerek herşeyi berbat etmeyiniz.Saçma sapan hayran sayfalarına adresinizi yorum bırakmak,ünlü popüler sayfaların bağlantılarına sayfanızın reklamı niteliğinde alakasız yorumlar yapmak,Twitter‘da bir sanatçının paylaştığı çıplak fotoğrafının (kimden bahsettiğim sanırım anlaşılmıştır.) altına yine hayran sayfanızın linkin atmak çok ucuz hareketlerdir.Bu tarz hareketlerden kaçınınız.
8-Internet’in Dışına çıkmak.
Normal hayatınızda hayran sayfanızın reklamını yapıyor musunuz?Maddi anlamda çok küçük bütçelere ilgi çekici reklamlar yapabilirsiniz.Örneğin hayran sayfanızın bağlantısı yazılı altında beğen butonu olan bir t-shirt ile gezebilirsiniz.Bu tarz sosyal medya t-shirtleri veya sosyal medya ile ilgili olan bu tarz şeyler oldukça sempatik karşılanır ve insanların ilgisini çeker.

0 yorum:

Yorum Gönder