Radyo MaviFM

radyo mavi fm online canli radyo dinle
Şuan çalan şarkı: OZAN DOGULU ft. ECE SECKiN - Sayin Seyirciler

Radyo MaviFM dinle

2004 yılında kurulan, yayın hayatına 2011 yılında veda eden #MaviFM, 2017 yılında 13. yaşında yine, yeni, yeniden sizlerle!

Bizler hazırız!
Şimdi daha tecrübeli, daha iddialı ve daha da azimliyiz.

Sizler de hazır mısınız? Çünkü içinizdeki sesi #yeniden uyandırmaya geliyoruz!

Türkiye'nin en iyi internet radyosu, #MaviFM geri döndü!

Facebook Hesabı Sayfaya Çevirme

Öncelikle insanların nasıl bu kadar büyük sayfalara sahip olduğunu hepiniz merak ediyorsunuzdur.Bizde bu merakınızı giderelim dedik.Eminim hepinizin bir fake hesabı vardır;3k 4k büyüklüğünde.İlk önce elinizdeki sahte facebook profilini yada orjinal profilinizi sayfaya çevirmeniz gerekmektedir.Bu adresten  ilk önce onu gerçekleştiriyorsunuz bu sadece profili sayfaya çevirme yöntemidir .Bir diğer yöntem de çevirilen profili stenilen sayfaya aktarma icon biggrin Facebookta Sayfa Büyütme iyelim ki 10k sayfanız var ismi aspirin ve sayfa türü hayali karakter.Az önce anlattığım profili sayfaya çevirme işlemini yaparken sayfanızın ismini aspirin yapıyorsunuz ve türünü hayali karakter olarak seçiyorsunuz .Atıyorum 5k profili hayali karakter olarak
aspirin sayfasına çevirdiniz ya , daha sonra asıl 10k olan aspirin sayfanıza giriyorsunuz ve ;
1-bilgileri düzenle
2-sayfa kaynakları
3-Merge Duplicate



sırasıyla bunları yapıyorsunuz ardından facebook otomatik olarak diğer yöneticisi olduğunuz aspirin sayfasını bulup uyarı verecektir birleştirilsin mi diye sizde evet dediğiniz gibi o sayfadaki 5k üye diğer sayfaya geçecek ve sayfanız 15k olacak.
DİKKAT : SAYFAYA ÇEVİRDİĞİNİZ PROFİL HESABI OTOMATİK OLARAK DİĞER SAYFAYA DA ADMİN OLMAKTADIR UNUTMAYINIZ .
HER ZAMAN İÇİN KÜÇÜK SAYFA BÜYÜĞÜNE AKTARILIR
SAYFANIZDA ADMİNLİK İSTEYEREK SAYFANIZI KASMAK İSTEYEN HERKES BU YÖNTEMİ KULLANMAKTADIR , OTOLİKE DİYEREK SİZİ KANDIRMALARINA İZİN VERMEYİN .

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Teşekkürler

selda dedi ki...

çok tesekkurler ısıme yaradı gercekten super bırsey :)

emre dedi ki...

Hesabım sayfa oldu onun geri dönüşü yok mu ?

Adsız dedi ki...

Olan bir sayfayı çevirebiliyor muyuz mesala benim 900 kişilik sayfam var ona benim profilim eklenemiyor mu ?

Adsız dedi ki...

bılınmeyen bır erısımle facebook profılım sayfaya cevrıldı ve ben gerı alamıyorum. ortada ne sayfa var ne profil. sadece sayfa olustur kısmı mevcut. bır sıtede kısı profılını dondurup acıklamaya bu durumu yazıp gerı donmesını ıstemıs 5 dk sonra actıgında olmus. bende sımdı aynısını yaptım ama bunun dısında herhangı bır cozumu yada facebook yetkılılerıne ulasabılecegım bır yol varmı ?

allame dedi ki...

saçmaLama sayfaya çevirdiğinde arkadaşLarın hemen taşınıyor zaman Almıyor sen yapamamışsındır ayrıca geri dönebiLmek için tek bir yoL var oda facebook yardım merkezinde sayfanı faceye dönüştürmek için taLebde buLunup bi yazı öndericeksin onay oLursa dönüşür

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben var olan sayfama nasıl aktarabilirim hesabı

Yorum Gönder